השפית הבאה 6 – משימה שניה: שרה מזרחי

יוסי ברויער Comments Off on השפית הבאה 6 – משימה שניה: שרה מזרחי
13:46
28.04.24
מערכת האתר No Comments on משיח, עכשיו! הרב שניאור אשכנזי והרב דב הלפרין בסעודת משיח • צפו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

 דלעת ערמונים במילוי בשר טחון וסלט

 

מצרכים:

 

  • 8 דלועי ערמונים
  • מעט שמן זית

 

מצרכים למילוי:

 

  • 1 בצל קצוץ דק
  • 500 גרם בשר בקר טחון
  • 4 כפות צנוברים
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 2 פרוסות לחם לבן, ללא הקרום, מושרות במים וסחוטות היטב
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • מעט קינמון
  • 2 כפות שמן זית

 

אופן הכנה:

 

  • מחממים את התנור לחום בינוני, כ-180 מעלות.
  • חותכים ומסירים את החלק העליון של הדלועים.
  • מרוקנים אותם בעזרת כף, מורחים את קליפתן בשמן זית ומניחים על תבנית התנור.
  • מערבבים את רכיבי המילוי לתערובת אחידה.
  • ממלאים את הדלועים בתערובת כך שהיא תבלוט מעט מעל שפתם.
  • מניחים את הדלועים הממולאים בתבנית.
  • יוצקים לתבנית מעט מים, מכסים ומכניסים לתנור ,אופים 45 דקות עד שעה

 



0 תגובות